Kutyaovi vagy alapképzés

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Sokaknak gondot okoz, hogy kutyaoviba vigye-e kölyökkutyáját, vagy kezdje már el az alapképzést. A tapasztalat azt mutatja, hogy már egész fiatalon – a kötelező oltások beadása után egy-két héttel – érdemes közösségbe vinni ebünket. A képzés már ebben a korban rendkívül fontos,

mivel nagyon fogékonyak a kiskutyák. Miközben az alap engedelmes feladatokat játszva tanulják, észrevétlen szocializálódnak és nevelődnek, ezért érdemesebb rögtön az alapképzésre vinni a kölyköt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Téma: Cikkek írások

Így is keresték:

 • Kutyaovi
 • kutya ovi


11 hozzászólás : “Kutyaovi vagy alapképzés”

 1. nagyon tetszik

 2. szuper!
  3 hónaposan kezdtük, és nagyon hasznos!
  Mióta járunk sokkal kezelhetőbb lett a pici.
  Mindenkinek ajánlom, akinek kölyök kutyája van!

 3. Nekem van egy 7 hónapos yorki kutyusom, akivel már voltam 2 kiállításom és olyan problémám adotott, hogy a kutyám fél a ringben, fél akkor is, ha este kiviszem sétálni, hiába hívom jutalomfalattal, játékkal, nem figyel rám és továbbra is csak ül egyhelyben, tiltakozva. Nagyon szeretném ezt a gátlását feloldani, hogy élvezze a kint létet. Az alapképzés vajon segítene? az utolsó és részben eredményes ötletem az volt, hogy a másik kutyámmal viszem ki sétálni, hátha utána jön. De itt is volt, hogy 5-10 percet várakoztunk. Segítséget szeretnék kérni, nem tudom, hogy itt lehet e? Köszönöm

 4. Jó napot! Bocsánat, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, de nem tudotam, hogy hol, melyik topikba lenne megfelelő. Szóval az a gondom, lenne, hogy a másfél éves yorkshire terrier kutyám(na jó a igazából a család kutyája), nem akar rendesen enni. Mármint eszik megminden, de kint vannak a csontja, és sok mindent visszautasít. Nem férges az biztos, mert megvizsgáltatuk, viszont az orvos csak annyit mondot ez normális, amiért én meg majdnem neki mentem, hogy hogy lehet normális, hogy csont sovány a kutya és nem eszik rendesen.

  Válaszát/válaszotok, előre is köszönöm!

  Márk

 5. Szép napot!
  2011. 01.31.-én lesz 3 hónapos a kis puli kutyusunk.Tulajdonképpen a 12 éves fiam kapta. Lakótelepen lakunk, tehát sajnos pórázon tudjuk csak sétáltatni. Elsősorban azt szeretném tudni, hogy mikor és milyen képzésre érdemes elvinni. Az már most látszik, hogy nagyon okos kiskutya, de nagyon akaratos is.
  Segítségét köszönöm: Iván Csilla

 6. Kedves Csilla,

  a kutyaiskolánkban erre tudunk választ adni. Mert ez egy komplexebb dolog. Ráadásul még nagyon kicsi a kutya, hogy a póráz nélküli séta lényegét egyből megértse. A suliban többet tudunk erről beszélni.

  üdv

  Zita

 7. Kedves Zita!
  Egy hete örökbefogadtam egy kiskutyát,puli keveréknek mondják,de pumi jellege is van.Akkor kb 7 hetesnek mondták,nagyon kedves,játékos,és mivel hajlamos vagy a kényeztetésre,szeretnék a magam és az ő érdekében is megtanulni a vele való okos,jó bánásmódot.öt cica is van,akikkel együtt kell tudjon élni-illetve azoknak vele,hisz ők tartanak tőle!Később agilityzhatna is! Hol,mikor jelentkezhetnénk személyesen,megbeszélni a teendőket? Köszönettel Domonkos Zsuzsa

 8. Kedves Zsuzsa,

  akár kijöhet a kutyaiskolába kutya nélkül, akár megvárjuk míg megkapja az utolsó kombinált oltást és akkor a kutyával együtt jön már ki foglalkozásra. De telefonon is tudunk beszélni.

  üdv

  Zita

 9. Kedves Zita!

  Az lenne a kérdésem, hogy egy tanfolyam kölyök kutyának mennyibe kerülne? Most 8 hetes, és az utolsó oltása után kezdenénk az ovit.
  Válaszát előre is köszönöm!

  Timi

 10. Hol található a kutya ovi ?

 11. Üdv, jelenleg egyéni képzés formájában történik a képzés.

Itt várom a kérdésed:

kutyaiskolaFoglalkozások
a kutyaiskolában

Szombat: kezdő engedelmes, ügyességi - és viselkedés terápia, haladó engedelmes, agility edzés
Vasárnap: Kezdő engedelmes, ügyességi és viselkedés..
További tájékoztatás az Információ menűpontban!